ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ

 

Βρισκόμαστε σε αποστολή. Υπάρχει μάχη σε εξέλιξη στις σημερινές κουζίνες - η αγάπη για τα γλυκά φούρνου μάχεται τις ανησυχίες για την πρόσληψη ζάχαρης - και είμαστε εδώ για να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα όσων παρασκευάζουν αρτοσκευάσματα.

 

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 1836 όταν, μετά την ήττα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη από τους Βρετανούς στο Τραφάλγκαρ, ζαλώθηκε και απαγόρευσε τη Βρετανική εισαγωγή ζαχαροκάλαμου στην ήπειρο. Με τη ζάχαρη εκτός μενού, οι Βέλγοι, οι οποίοι λατρεύουν τη γλυκιά γεύση, το έριξαν στους αυτοσχεδιασμούς, ίδρυσαν τη δική τους βιομηχανία ζάχαρης από τεύτλα και οι πρόγονοί μας - RaffinerieTirlemontoise – ίδρυσαν την πρώτη επιχείρηση ραφιναρίσματος ζάχαρης στο Antwerp.

 

Από εκείνη την ευτυχισμένη μέρα και έπειτα, η απολαυστική, εξειδικευμένη ζάχαρη που γνωρίζουμε σήμερα ως T-Sugars χαρίζει χαμόγελα ανά τον κόσμο. Και τώρα - με την έλευση του Feel Better Baking - σας ρωτάμε: Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε ένα κέικ και να το φάτε;

 

Όχι εμείς! Με το Feel Better Baking, μπορείτε να φουρνίσετε το γλυκό που λαχταράτε χρησιμοποιώντας λιγότερη ζάχαρη, χωρίς ωστόσο να χάνετε τη γεύση. Κανένας συμβιβασμός στη γεύση και στην υφή. Απλά υψηλής ποιότητας, γκουρμέ ζάχαρη για γλυκά φούρνου. Θα σας δείξουμε ακόμα και τον τρόπο, με αποκλειστικές συνταγές και συμβουλές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να παρασκευάζετε όλο χαρά γλυκά φούρνου με λιγότερη ζάχαρη. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εξαίσια γλυκιά γεύση χρησιμοποιώντας λιγότερη ζάχαρη αλλά περισσότερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά - όπως μούρα, ραβέντι ακόμα και κολοκυθάκια; Θα εκπλαγείτε, εμπνευστείτε και φυσικά θα εντυπωσιαστείτε. Γι' αυτό φορέστε την ποδιά σας. Βγάλτε τα ταψιά σας. Ήρθε η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας και να πείτε 'ΝΑΙ' στο Feel Better Baking.