Preparation
Συστατικά

Μίνι cupcake κολοκυθιού, με λάιμ και γλάσο κρέμας τυριού

Μέθοδος


Για το κέικ

  1. Χτυπήστε τα όλα - κοσκινίστε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ. Και αναμίξτε τα καλά.
  2. Όλα μέσα - αναμίξτε κάθε ένα συστατικό που απομένει του γευστικού κέικ ξεχωριστά, προτού τα συνδυάσετε όλα μαζί.
  3. Γεμίστε μέχρι (σχεδόν) πάνω - γεμίστε 12 θήκες για cupcake σχεδόν μέχρι πάνω.
  4. Ώρα για ένα τσαγάκι - ψήστε για 20 λεπτά στους 180°C/350°F/Gas 4.

 

Για την κρέμα

  1. Χτυπήστε αυτό - θέστε το ηλεκτρικό μίξερ σας σε πλήρη ταχύτητα (ή ετοιμαστείτε για έντονη χειρονακτική εργασία) και χτυπήστε το τυρί σε κρέμα και τη ζάχαρη με το ξύσμα λάιμ.
  2. Χτυπήστε κι εκείνο - στο ίδιο μπολ, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει καλά.
  3. Τελικές πινελιές - προσθέστε αυτό το πεντανόστιμο αποτέλεσμα στα ψημένα cupcake σας και προσπαθήστε να αντισταθείτε για να μην το καταβροχθίσετε.

 

Βασική συμβουλή
Όταν ψήνετε, μπορείτε να μειώσετε τα λιπαρά και τις θερμίδες χρησιμοποιώντας σάλτσα μήλου αντί όλου ή μέρους του φυτικού λαδιού. Η σάλτσα μήλου προσδίδει επίσης πρόσθετη φυσική γλυκύτητα, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να βάλετε μεγάλες ποσότητες ζάχαρης.

Περισσότερα γευστικά γλυκά φούρνου